Folyamatos fejlődés Piaci pozíciónk erősítése céljából a szakma legrangosabb szakmai kiállításain veszünk részt.

Piaci pozíciónk erősítése céljából a szakma legrangosabb szakmai kiállításain veszünk részt.

A Stuttgartban megrendezésre kerülő R + T 2018 Nemzetközi kiállítás lehetőséget biztosít a témával foglalkozók, illetve a téma iránt érdeklődők üzleti találkozóinak lebonyolítására, üzleti kapcsolatok kialakítására.

Az expo a napellenző rendszerekkel, redőnyökkel, illetve ajtókkal és kapukkal foglalkozik, a legnagyobb árnyékolástechnikai kiállítás a világon.

Az eseményt óriási érdeklődés mellett rendezik meg minden évben, 12 csarnok, ahol több 10.000 látogató van jelen. A legnagyobb cégek erre a kiállításra időzítik új termékeik/ rendszereik bemutatását, így a mi cégünk is ezen a kiállításon debütál új termékpalettával.

 

Az EUROGUSS szakmai kiállítás Nürnbergben kerül megrendezésre, amely Európában a legnagyobb, öntészeti technológiákat felvonultató kiállítás, csak európai kiállítókkal, melyet kétévente rendeznek meg.

Az öntödei beszállítók itt mutatják be termékeiket, ezért elengedhetetlenül fontos itt kiállítani, hiszen a nagy cégek képviselői jelennek meg, akik épp új beszállítókat keresnek.

Ezen a kiállításon célunk az új vevők, piacok felkutatása, szabad kapacitásunk eladása, elsősorban a német piacra való bekerülés új termékeinkkel is.